Moment penibil aseară la B1 TV! În primele minute ale dezbaterii, mii de telespectatori l-au putut auzi pe Victor Ponta atacându-l vehement pe Klaus Iohannis cu teorema lui Pitagora, definiţia cubului şi alte noţiuni din geometria de clasa a 5-a.

copiutegresiteponta.jpg
"Domnule Iohannis, Băsescu v-a învăţat că suma pătratelor catetelor este egală cu... stai, ceva nu e în regulă aici", a exclamat Ponta. Deşi aparent inexplicabil, incidentul a fost clarificat de reprezentanţii PSD, care au recunoscut, uşor jenaţi, că şeful lor şi-a luat de acasă copiuţele greşite.

“Am încurcat fiţuicile de dezbatere cu cele de la matematică”, s-a scuzat Victor Ponta, cerând întreruperea emisiei timp de câteva minute pentru ca un aghiotant să-i poată aduce materialul didactic.

“Uită-te sub DVD-urile cu House of Cards, în sertarul etichetat ‘Minciuni’. Dacă nu-s acolo, vezi şi sub birou, e o cutie acolo pe care scrie ‘Fabulaţii’”, i-a explicat Ponta asistentului său, prin telefon. Din fericire, copiuţele cu minciuni şi fabulaţii erau la locul lor, astfel încât dezbaterea a putut continua în condiţii normale la scurt timp după nefericitul incident.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 13.11.2014 19:52 Politic

National Cinematografic