Dezbatere eşuată! Ponta şi-a adus copiuţele greşite şi i-a recitat lui Iohannis teorema lui Pitagora

Moment penibil aseară la B1 TV! În primele minute ale dezbaterii, mii de telespectatori l-au putut auzi pe Victor Ponta atacându-l vehement pe Klaus Iohannis cu teorema lui Pitagora, definiţia cubului şi alte noţiuni din geometria de clasa a 5-a.

„Domnule Iohannis, Băsescu v-a învăţat că suma pătratelor catetelor este egală cu… stai, ceva nu e în regulă aici”, a exclamat Ponta. Deşi aparent inexplicabil, incidentul a fost clarificat de reprezentanţii PSD, care au recunoscut, uşor jenaţi, că şeful lor şi-a luat de acasă copiuţele greşite.

“Am încurcat fiţuicile de dezbatere cu cele de la matematică”, s-a scuzat Victor Ponta, cerând întreruperea emisiei timp de câteva minute pentru ca un aghiotant să-i poată aduce materialul didactic.

“Uită-te sub DVD-urile cu House of Cards, în sertarul etichetat ‘Minciuni’. Dacă nu-s acolo, vezi şi sub birou, e o cutie acolo pe care scrie ‘Fabulaţii’”, i-a explicat Ponta asistentului său, prin telefon. Din fericire, copiuţele cu minciuni şi fabulaţii erau la locul lor, astfel încât dezbaterea a putut continua în condiţii normale la scurt timp după nefericitul incident.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Vasile
13 noiembrie 2014 17:11

Alte articole

Vezi mai mult