Dezbaterea finală Ponta-Iohannis va fi moderată de Florin Piersic! Alegerile, amânate pentru 2016

Sătul de tensiunile născute în jurul dezbaterii finale Ponta-Iohannis, Florin Piersic a hotărât să ia atitudine!

Apropiaţii spun că îndrăgitul actor s-ar fi oferit să găzduiască şi să modereze el însuşi polemica între cei doi candidaţi, fapt care ar putea decala turul 2 al alegerilor cu până la doi ani.

„Ce propuneri de premier, ce politică externă, ce luptă anti-corupţie? Astea-s mărunţişuri, măi băieţi. Eu zic aşa: să începem cu amintirile celor doi ciocoflenderi din toamna lui ’70, când filmam eu cu Colea Răutu pentru ‘Haiducii lui Şaptecai’. Ehei, am băut atunci un şpriţ şi i-am zis lui Colea: Măi Colea, să vezi ce bine-mi stă căciula asta de haiduc. Era o căciulă maro, de jder, pe care mi-o făcuseră ăştia de la recuzită într-o zi când am ieşit la un ceai cu profesorul Grigore Moisil. Pe atunci el se ocupa cu cibernetizarea agriculturii iar eu îmi doream atât de tare un autograf de la Brigitte Bardot! Mare om. Mare caracter. Aveam un văr care a copilărit în acelaşi judeţ cu soţia profesorului Moisil. Avea un Renault Gordini roşu”, şi-a prezentat Piersic planul pentru dezbaterea între cei doi candidaţi.

Din partea ambelor tabere există semne că ar putea accepta soluţia Piersic, a anunţat BEC. În aceste condiţii, pentru turul doi de scrutin ar urma să fie stabilită data de 9 octombrie 2016. „Bineînţeles, dacă domnul Piersic nu acaparează conversaţia”, a specificat conducerea instituţiei.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, cu detalii exclusive despre pregătirile de vot din Teleorman sau de la ambasada României de la Paris, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de Vasile
10 noiembrie 2014 10:11

Alte articole

Vezi mai mult