Dezmăț culinar! Parlamentarii au dat cep la fosa septică și de câteva zile mănâncă căcat fără oprire

Parlamentarii vor să plece sătui în vacanță! De câteva zile au uitat că sunt din partide diferite și și-au unit forțele pentru a realiza cel mai mare dezmăț culinar cu căcat din istoria recentă. Membrii PSD, PNL, UDMR, UNPR, PMP și ALDE au atacat cu bestialitate fosa septică a parlamentului și de câteva zile mănâncă căcat fără oprire.

Evident, n-au lipsit nici scandalurile, pentru că pofta parlamentarilor pentru căcat este mult peste capacitatea oricărei fose septice. Nesimțiți cum îi știm, unii parlamentari s-au băgat în față și colegii lor n-au mai prins mare lucru. ”Dacă ai ghinion și nimerești în spatele unui Ponta, păi nu mai prinzi căcat deloc, că-l mănâncă el pe tot”, s-a plâns Alina Gorghiu, vădit nesatisfăcută de puținul căcat pe care l-a mâncat.

Pentru ca astfel de situații să nu se mai repete, câțiva deputați au propus ca pe viitor fosa septică să fie racordată la sistemul anti-incendiu, astfel încât din țâșnitoarele din tavan să fie împroșcat căcat peste toți parlamentarii, fără discriminare. ”Am mânca toți la fel de mult căcat, plus că ar fi spectaculos și interesant să ne cadă căcatul din tavan direct în gură”, spune pesedistul care a făcut propunerea.

Scris de Calin
23 iunie 2016 16:06
Citește mai mult despre: Parlament PNL PSD

Alte articole

Vezi mai mult