Diana Șoșoacă a divorțat și a revenit la numele de fată: Diana Stalin Putin

Vânzoleală mare în partidul SOS, al Dianei (fostă Șoșoacă). În urma unui conflict mocnit cu soțul ei, Silvestru, Diana a decis să rupă orice legături cu acest sabotor din interior și să divorțeze. După ce săptămâna trecută l-a exclus pe Silvestru Șoșoacă din funcția de vicepreședinte SOS, astăzi președinta partidului a solicitat divorțul și va reveni la numele de fată: Diana Stalin Putin.

Diana Stalin Putin spune că nu este absolut nicio legătură între numele său și politica partidului: ”Rămân o patrioată până în măduva oaselor și faptul că părinții mei, Marioara Pauker Stalin și Vladimir Adolf Putin m-au numit așa, cu numele lor de familie reunite, este pură întâmplare!”, a declarat Diana Stalin Putin.

Lidera partidului SOS susține că nu va permite nimănui să mânjească numele pe care îl poartă cu mândrie și că laboratoarele de dezinformare ale Kremlinului o lucrează permanent, ca să piardă alegerile, pentru că venirea ei la putere ar însemna refacerea României mari, de la Tisa până la Vladivostok.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 februarie 2024 15:14
Citește mai mult despre: șoșoacă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult