Viața de președinte nu este atât de ușoară pe cât crede lumea. Chiar și Klaus Iohannis, cu toate reducerile sale de frequent flyer, cu discountul de client fidel, tot nu a reușit să găsească în acest weekend o cameră în hoteul său preferat din Miami. „Ne pare rău domnul Arnold, din păcate este o conferință a dentiștilor în oraș și sefectiv nu avem unde să vă punem”, i-au spus mai mulți hotelieri. 

iohannis_cautare_booking.jpg

Din fericire, în ciudat tuturor mișeliilor făcute, Iohannis încă mai are votul și sprijinul diasporei. Astfel, o familie de români din localitate, care stă aproape de plajă, s-a oferit să-l cazeze pe președinte și soția sta. „Avem o casă modestă, de 1200 de metri pătrați, dar suntem aproape de plajă și de McDonald's. Domnul preșdinte va putea dormi în camera de oaspeți”, a spus Michael Pomuț, americanul ce-l găzduiește pe Iohannis. 

Conform protocolului SPP, președintele nu va dormi direct pe salteaua gazdelor, ci i se va umfla o saltea specială, probată în mai multe delegații de fostul consilier Dan Mihalache. Președintele nu a avut cerințe deosebire, a solicitat să se închidă ușa pe hol să nu-l tragă curentul și un set de scule să repare caloriferele dacă se trezește în miez de noapte și nu are somn.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 16.06.2016 10:17 Politic

National Cinematografic