Diaspora l-a salvat din nou. Pentru că hotelul e plin, Iohannis se va caza la nişte români din Miami

Viața de președinte nu este atât de ușoară pe cât crede lumea. Chiar și Klaus Iohannis, cu toate reducerile sale de frequent flyer, cu discountul de client fidel, tot nu a reușit să găsească în acest weekend o cameră în hoteul său preferat din Miami. „Ne pare rău domnul Arnold, din păcate este o conferință a dentiștilor în oraș și sefectiv nu avem unde să vă punem”, i-au spus mai mulți hotelieri.

Din fericire, în ciudat tuturor mișeliilor făcute, Iohannis încă mai are votul și sprijinul diasporei. Astfel, o familie de români din localitate, care stă aproape de plajă, s-a oferit să-l cazeze pe președinte și soția sta. „Avem o casă modestă, de 1200 de metri pătrați, dar suntem aproape de plajă și de McDonald’s. Domnul preșdinte va putea dormi în camera de oaspeți”, a spus Michael Pomuț, americanul ce-l găzduiește pe Iohannis.

Conform protocolului SPP, președintele nu va dormi direct pe salteaua gazdelor, ci i se va umfla o saltea specială, probată în mai multe delegații de fostul consilier Dan Mihalache. Președintele nu a avut cerințe deosebire, a solicitat să se închidă ușa pe hol să nu-l tragă curentul și un set de scule să repare caloriferele dacă se trezește în miez de noapte și nu are somn.

Scris de Ef
16 iunie 2016 08:06
Citește mai mult despre: iohannis turism vacante

Alte articole

Vezi mai mult