Digi24 susține că premierul Ciucă nu e gras. „E propaganda Kremlinului!”

O nouă anchetă realizată de postul de televiziune Digi24 arată ramificațiile propagandei Kremlinului și cât de mult a infestat lumea civilizată. Unul din vectorii folosiți de propagandă pentru a produce neîncredere în rândul populației este atacul la liderii României. Conform mai multor conturi false de twitter, site-uri obscure și publicații asociate regimului de la Moscova, premierul Ciucă ar fi cam gras.

„Este destul de vizibilă linia pe care se merge. Se atacă generalul Marian Ciucă, despre care se spune că e gras ca un porc, pentru a atrage atenția asupra condiției fizice a generalilor din armata română, sugerându-se că majoritatea ar fi grași ca niște porci și ar muri după o jumătate de oră de instrucție. În felul acesta se demoralizează populația care nu crede că un erou ca premierul Ciucă, care a condus bătălii importante în Irak și Afganistan, ar putea să apere țara de primejdii”, spun jurnaliștii Digi24.

Aceștia au atras atenția și asupra altor informații care circulă prin mediile online, legate de liderii țării. Astfel, conform uneia din acestea, Klaus Iohannis n-ar nicio șansă să fie următorul șef NATO după ce a arătat că îi este prea lene să conducă o singură țară, d-apăi o alianță militară a mai multor țări.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

5 decembrie 2022 08:32
Citește mai mult despre: ciuca digi jurnalism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult