DIICOT: Hypermarketurile organizează lupte ilegale de pensionari sub pretextul promoţiilor la tigăi

Procurorii DIICOT, împreună cu mascaţii şi poliţia au descins astăzi în mai multe hypermaketuri din Capitatlă dar şi din ţară unde au confiscat documente şi au arestat zeci de responabili de raioane. Aceştia, împreună cu directorii supermarketurilor, sunt acuzaţi că au organizat şi pus la punct o vastă reţea de lupte ilegale de pensionari.

“Sub pretextul promoţiilor la tigăi sau bromaşini zeci de lupte ilegale între pensionari s-au desfăţurat pe tot cuprinsul ţării. Există şi o adevărată mafie a pariurilor, sumele puse în joc pe o bătaie între pensionari ajungând la sute de mii de lei”, a explicat Robert Acrişor, procuror în cadrul DIICOT. Dealtfel, acesta a avertizat populaţia civilă ca, în cazul în care observă o luptă între pensionari să nu intervină şi să sune imediat la 112. “Nu vorbim de pensionari obişnuiţi aici, care de regulă sunt destul de blânzi, ci de pensionari crescuţi special pentru luptă, care te sfâşie pentru o tigaie sau bormaşină la promoţie”, a precizat Acrişor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
1 aprilie 2013 14:04

Alte articole

Vezi mai mult