Din cauza activității seismice, Iohannis mută președinția României la Miami

Cutremurul masiv din Turcia, dar și cele recente din România l-au convins pe președintele țării că nu prea mai e de stat pe aici. Astfel, Klaus Iohannis a anunțat că va muta președinția României la Miami pe termen indefinit. „Din motive de securitate, bineînețeles“, a insistat președintele.

„Ca să poată lucra eficient, un președinte de țară are nevoie de liniște și de stabilitate, lucruri care devin nesigure într-o perioadă cu activitate seismică intensă. Așa că am analizat cu atenție și îngrijorare activitatea seismică și am ajuns la concluzia că, pentru binele României, administrația prezidențială trebuie mutată la Miami“, a detaliat președintele într-o conferință de presă.

Klaus Iohannis promite însă că va reveni clunar la Palatul Cotroceni. „Nu pot să las palatul nelocuit, așa că îl voi închiria. DIn păcate, îl voi închiria la negru, pentru că legea nu-mi permite altfel, astfel că va trebui să vin o dată pe lună la Palatul Cotroceni, ca să iau banii de chirie. Că-i voi putea lua doar cash“, a precizat liderul statului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 februarie 2023 16:56
Citește mai mult despre: cutremur iohannis Miami

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult