Din cauza lipsei banilor, tot mai mulţi bărbaţi îşi iau prietene sau soţii în leasing

Pentru că tot mai puţini bărbaţi îşi permit cheltuielile pe care le presupune deţinerea unei prietene sau a unei soţii, Ministerul Muncii şi Familiei a luat decizia ca femeile să poată fi luate în sistem leasing. Sub titulatura „Primeşti femeia acum, plăteşti mai târziu”, programul iniţiat de minister ar avea rolul de a-i ajuta pe bărbaţii singuri.

În mod normal, pe o tipă care tocmai a devenit prietena ta trebuie să o scoţi în oraş de minim trei ori pe săptămână, dar şi să-i cumperi periodic buchete de flori. Apoi, lunar, trebuie să-i faci cadou minim două articole vestimentare, o pereche de pantofi şi un parfum de firmă. Dacă mai adăugăm şi coaforul, tratamentele cosmetice sau plimbările prin mall, e clar că suma necesară este mult peste posibilităţile majorităţii românilor.

Prin acest program, însă, ţi se oferă o şansă: ceea ce ar trebui să-i oferi unei prietene într-o lună, poţi să-i oferi într-un an, sau chiar trei, în funcţie de perioada pe care se întinde leasingul. Singura problema este că ea devine întru-totul a ta abia la sfârşitul leasingului. Adică ai voie să te afişezi cu ea ori de câte ori vrei, însă n-ai voie cu ea în dormitor, ea fiind a băncii cu care faci leasingul.

Scris de Calin
8 noiembrie 2013 11:11

Alte articole

Vezi mai mult