Din cauza noii legi a picnicului, românii au ajuns să facă grătare pe ascuns, la baie

Noua lege a picnicului, care prevede că grătarele se vor putea organiza doar în zone special amenajate, a iritat extrem de mulţi români. „Legea asta e o tâmpenie, ne tratează ca pe nişte animale pe cale de dispariţie. Numai alea ajung să trăiască în rezervaţii special amenajate”, s-a revoltat pe Facebook un mare amator de grătare.

Totuşi, românii au găsit deja metode prin care să fenteze prevederile noii legi. Astfel, mulţi au început să facă grătar în baie, pe ascuns. „Mă simt ca în liceu, când mă ascundeam de profesori în baie ca să fumez”, s-a plâns un bucureştean. „Dar, până una-alta, n-am încotro, trebuie să mă mulţumesc cu baia, că de renunţat la acest viciu n-am de gând să renunţ”.

Ca să fie siguri că nu sunt prinşi în timp ce fac grătarul la baie, cei care apelează la această practică folosesc odorizante pentru baie, ca să elimine astfel mirosul de fum de grătar. Practica, se pare, a prins foarte bine în toaletele şcolilor, unde elevii profită de fiecare pauză ca să poştească un mic sau o ceafă de porc.

Scris de Calin
23 februarie 2012 08:02

Alte articole

Vezi mai mult