Din cauza proastei organizări, următorul recensământ va avea loc în Ungaria

Un nou eşec al României! Dată fiind organizarea extrem de slabă a recensământului 2011, Uniunea Europeană a decis că următorul recensământ al populaţiei şi locuinţelor din România ar putea să fie organizat într-o altă ţară, cel mai probabil Ungaria.

Partea cea mai proastă, spun analiştii, este că în felul acesta nici măcar nu vom fi siguri că vom mai lua parte la recensământ. Asta din cauză că nu vom mai fi calificaţi automat ca ţară organizatoare, deci va trebui cel mai probabil să susţinem un recensământ de baraj. Or, deşi într-o astfel de situaţie ne vom confrunta cu Andorra sau Liechtenstein, teoretic adversare extrem de uşoare, de fapt rezultatele din ultimii ani au arătat că nu mai există populaţii mici. Asta înseamnă că e foarte posibil ca la următorul recensământ al populaţiei României să nu mai luăm parte absolut deloc!

Mulţi dau vina pe autorităţi, dar analiştii spun că populaţia are şi ea partea ei de vină. „Aveţi un 20 de milioane extrem de îmbătrânit”, spun ei, „şi nu prea vine nimeni din urmă, din generaţia tânără. În plus, e şi lipsă de seriozitate, de profesionalism. Cu doar o zi înainte de recensământ, ai voştri beau, făceau sex, petreceau. Aşa ceva n-o să vedeţi niciodată la nemţi, de asta ei chiar dau rezultate la fiecare recensământ.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 octombrie 2011 12:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult