Din cauza rafturilor goale, magazinele Mic.ro amintesc de alimentările de dinainte de ‘89

Din cauza rafturilor din ce în ce mai goale, magazinele din reţeaua Mic.ro au devenit în ultima perioadă un adevărat loc de pelerinaj pentru nostalgicii comunismului. „Zici că e o alimentară de pe vremea lui Ceauşescu, maică. La fel de goale erau şi atunci rafturile, dar măcar se trăia mai bine: aveai un loc de muncă, aveai casă, nu ca azi”, ne spune o pensionară nostalgică după vremurile de dinainte de ’89.

Se pare că produsele au ajuns să se vândă mai mult pe sub mână, prin spatele magazinului. Iar cine cunoaște personal o vânzătoare, se poate considera fericit: va fi întodeauna primul care va afla că s-a băgat marfă. Mai mult, există zvonuri că Dinu Patriciu, cel care deține Mic.ro, se gândește tot mai serios să introducă cartele, ca să limiteze consumul.

Chiar dacă există mai multe speculații, se pare că principalul motiv pentru care magazinele Mic.ro sunt atât de prost aprovizionate este faptul că Dinu Patriciu a decis să exporte majoritatea produselor, în speranța că astfel va reuși să stingă datoria pe care o are față de angajații săi de la trustul Adevărul.

Scris de Calin
8 ianuarie 2012 12:01

Alte articole

Vezi mai mult