Jandarmii s-au îngrămădit pe tot cursul zilei de lieri la coadă la IML pentru a-și scoate certificate medico-legale că au fost abuzați în piață. Situația nu este una deloc roz, dimpotrivă, din ce s-a eliberat până acum cam 7000 de jandarmi au fost bătuți de un singur protestar.

jandarmi-iml.jpg

„Îi întrebi, că trebuie să-i întrebi, cum s-a petrecut treaba de au plăgile astea, contuzii, și toți povestesc că a venit un protestatar și a aruncat cu borduri și cu pietre și de la aia e. Nu știm cine este acest protestatat, dar ne rugăm la Dumnezeu să i se fi potolit setea de sânge, că dă-o naibii, să bați de unul singur 7000 de jandarmi chiar e exagerat”, a declarat adjunctul IML București, Stelian Rapiță. 

Autoritățile fac apel la populație să-l identifice pe acest om și să nu-l enerveze, că poate iar se îmbată și bate toată jandarmeria. Totodată ne recomandă ca, dacă mai facem un protest, să-l facem mai discret și să nu-l mai chemăm pe nebunul ăla. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 15.08.2018 11:33 Politic

National Cinematografic