Din lac în puţ. Corupţii arestaţi la domiciliu sunt terorizaţi zilnic de administrator

Închisoarea ar fi o mângâiere pentru mulţi corupţi condamnaţi la domiciliu. Blocaţi în case, aceştia au căzut pradă administratorilor, care ştiu că sunt acasă şi profită, venind în fiecare zi să le spună pe un ton agresiv: “Plăteşte, mă, întreţinerea!”

Pentru Nicuşor Constantinescu, corupt local de Constanţa, arestul la domiciliu a devenit un chin: „Vine administratorul zilnic să-mi citească apometrele şi îmi ordonă să-i dau vişinată şi să stau de vorbă cu el cel puţin 2 ore. Zice că dacă refuz face plângere că am restanţe la întreţinere. Mă pune să spăl pe jos pe scara blocului, să-i curăţ veceul din birou, zici că sunt în armată. Sunt şi alte probleme. Vin procurorii, sună la uşă şi fug”, se plânge coruptul.

Acesta se plânge că e torturat: „Cei 3 jandarmi care stau de pază în faţa uşii mele fac sex toată noaptea şi rag ca nişte babuini. Nu mă lasă să dorm. Şi tot mie îmi bat vecinii în ţeavă, pentru că jandarmii le-au spus vecinilor că mă masturbez eu şi aşa urlu când am orgasm”, a mai declarat Nicuşor Constantinescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 iulie 2015 15:28
Citește mai mult despre: arest la domiciliu corupt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult