Din neatenție, în loc de spioni ruși România a expulzat 2 milioane de unguri

Un mic moment de neatenție, o greșeală birocratică și România a devenit personajul principal în cea mai mare gafă de la începerea războiului din Ucraina și până azi. Conform unui document emis de Ministerul Apărării, țara noastră trebuie să expulzeze 2 milioane de unguri pentru că fac spionaj pentru Rusia.

„Nu știu cum s-a ajuns în situația asta, noi am trimis către minister o informație cu 2 spioni ruși. Undeva, pe parcurs, cineva a mai adăugat șase zerouri și a înlocuit ruși cu unguri. Nu înțeleg de ce, era citeț scrisă nota informativă”, a explicat un reprezentant al SRI, instituția care a făcut recomandarea de expulzare.

Așadar, în acest moment, România este obligată să expulzeze două milioane de unguri din țară, asta pentru că documentul a primit și ștampila NATO iar țara noastră și-a asumat niște obligații în privința asta, inclusiv să respectăm deciziile de acest tip. Singurul care ar putea opri situația ar fi președintele Klaus Iohannis, din păcate este deja marți și acesta a plecat spre Sibiu unde-și va petrece clasicul weekend de 5 zile.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

5 aprilie 2022 16:12
Citește mai mult despre: rusi spioni unguri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult