Din nou fără premier. Mihai Tudose şi-a delegat atribuţiile o lună, că se duce acasă să-şi facă vinul

Premierul Tudose a simțit din nou chemarea naturii! Primul ministru ia azi o scurtă vacanță de 30 de zile și pleacă la Brăila, să se îngrijească personal de trasul vinului și de celelalte operațiuni delicate din procesul de producție. Funcția de premier i-a fost delegată lui Petre Daea, conform principiului PSD numit ”distrugere maximă prin mijloace minime”. Acesta s-a mutat deja cu oaia în biroul de premier.

De la primele ore ale dimineții, premierul a fost văzut încărcând câteva butoaie și furtunuri într-un Logan papuc, după care a trimis un secretar de stat la magazin, să-i cumpere o pâlnie și 300 de kg de zahăr, că vrea ca vinul să fie mai ”vârtos”.

Surse din Guvern susțin că premierul a ordonat ca traficul dintre București și Brăila să fie restricționat timp de 3 ore, ca să ajungă mai repede. Acesta ar fi primit mai multe telefoane în cursul zilei de ieri și a discutat pe un ton grav despre ceva ce ar fi început să fiarbă, dar și despre ”putini”, ”butoaie” și ceva legat de ”hectolitri”.

Până să plece, Mihai Tudose a fost auzit plescăind de poftă prin Guvern, semn clar că vinul e aproape.

Scris de Ionut
26 octombrie 2017 08:10
Citește mai mult despre: Brăila mihai tudose premier vin

Alte articole

Vezi mai mult