This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Gabi Firea ne-a arătat încă o dată cât e de proastă ieri, când a cerut închiderea școlilor doar pentru o banală ploaie, decizie care a dus la blocarea traficului și la multă panică printre proști, cel mai probabil exact proștii care au votat-o. Impresionat, Liviu Pop a îngenunchiat în fața Gabrielei Firea și i-a cedat umil sceptrul prostiei din PSD.

firea_drobdesare.jpg
Și deși toată lumea a considerat că a fost suficient de proastă ieri și că nu mai e nevoie de alte confirmări, țăranca de Bacău cu buletin de Voluntari a ținut să ne ofere și azi o mostră de prostie. Într-o conferință de presă, ea efectiv a urlat în microfon: ”VEDEȚI DROBUL CEL DE SARE? O SĂ CADĂ PE ȘCOLI ȘI O SĂ OMOARE COPIII! ÎNCHIDEȚI DE URGENȚĂ TOATE ȘCOLILE!”

Iar directorii de școli s-au conformat. ”Când ai de-a face cu un prost cu anvergura Gabrielei Firea, iar acel prost îți e superior ierarhic, e mult mai eficient să faci cum spune prostul, decât să încerci să-i explici prostului că greșește”, s-a justificat un director de școală. ”Să fim serioși, s-o faci pe Gabriela Firea să înțeleagă că e proastă e un demers nu doar sisific, ci imposibil de-a dreptul.”

Scris de Calin | Thursday, 21.09.2017 01:08 Politic

National Cinematografic