Discursul lui Zelenski a fost dublat de Irina Nistor: “La naiba cu Putin!”

În sfârşit, preşedintele ucrainean Zelenski le-a vorbit şi românilor! Dacă parlamentarilor li se poate reproşa că n-au avut o conduită impecabilă, iar premierul Ciucă abia a reuşit să citească un mesaj de pe o foaie, există un capitol la care e clar că stăm bine. Traducerea simultană, asigurată de celebra Irina Margareta Nistor, a fost lăudată pentru claritate şi acurateţe.

Deşi discursul lui Zelenski a început mai greu, televizorul cu tub al Parlamentului având oareşce probleme tehnice, în momentul în care Irina Nistor a intrat în scenă şi a exclamat „La naiba cu Putin!”, aplauzele nu au mai contenit.

„Îi mulţumim doamnei Nistor pentru traducerea strălucită. Expresii precum ‘La naiba cu Putin!’, ‘Du-te naibii, navă de război rusească’, ‘Dă-te-ncolo, grupule Wagner’, ‘Haimanalele de ruşi’ sau ‘Sfinte Sisoe, ce genocid cu bucluc au făcut pezevenghii ăia neciopliţi’ vor rămâne cu siguranţă în cărţile de istorie”, apreciază Geonel Anton, profesor la catedra de ucraineană a Şcolii Primare nr. 15 din Capitală.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
5 aprilie 2022 11:01
Citește mai mult despre: irina nistor la naiba ucraina zelenski

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult