Disperare! Rămaşi fără zahăr, ruşii nu ştiu ce să-i pună lui Putin în ceai

Deși considerate insuficiente, sancțiunile economice aplicate Rusiei încep să-și arate, încetul cu încetul, roadele. La nici câteva zile de la impunerea lor Rusia se confruntă deja cu o criză a zahărului iar asta nu afectează doar pe oamenii simpli ci și pe liderii care au pornit acest război nedrept.

„După cum știți domnul Vladimir Putin nu bea alcool, dar ceai și cafea da. S-a terminat aproape totul, nu ne așteptam să dureze atât de mult, nu mai avem nimic pe stoc, nimic în cămară. M-am uitat să văd ce mai e prin borcănașe, am găsit ceva ce i-am putea pune în ceai, dar nu știm dacă se prinde prea devreme și se supără dup-aia”, a explicat majordomul care are grijă de Putin într-unul din palatele sale.

Problema e că dacă președintele Rusiei continuă să bea ceaiul fără zahăr riscă să dea în hipoglicemie, cu efectele de rigoare, respectiv dureri de cap, tahicardie, confuzie, vertij și nu vrei astea la cineva care are rachete nucleare. „Neapărat trebuie să găsim ceva să-i punem în ceai în loc de zahăr, orice sugestie e binevenită”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 martie 2022 14:51
Citește mai mult despre: ceai Putin zahar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult