Disperare totală! Iohannis a pus pe Facebook un citat din Paler, ca să-şi recupereze like-urile

Când ţi se strică pagina de Facebook şi scapă like-uri pe toate părţile, cârpeşte-o degrabă cu metoda Tony Poptămaş! Astfel a procedat şi Klaus Iohannis, iar rezultatele se văd: postând un singur citat motivaţional din Octavian Paler, preşedintele a reuşit să-şi atragă înapoi câteva mii de fani.

“După ce a ales să ia apărarea corupţilor şi lichelelor, domnul Iohannis se afla într-o situaţie destul de ingrată: pagina de Facebook a domniei sale încasa mii de unlike-uri”, explică Onufrie Rîuleţ, analist social media la Palatul Cotroceni. “Atunci am cerut aprobarea conducerii să accesez folderul de urgenţă, unde ţinem rezerva strategică de meme răsuflate, pisici, citate inspiraţionale şi chiar şi poeziile jenante ale unui domn de la Radio Zu.”

“Soluţia găsită, o vorbă de duh a marelui nostru gânditor Octavian Paler, pare să funcţioneze. Mulţi dintre fani s-au întors spăşiţi, unii cu like-uri şi mai mari decât cele iniţiale!”, adaugă specialistul.

“Avem încă probleme cu fanii tineri, dar sunt convins că găsim şi pentru ei o poantă de pe 9gag sau 4chan care să-i aducă înapoi în Facebookul prezidenţial.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
18 februarie 2016 14:51
Citește mai mult despre: antena 3 facebook iohannis like Paler trădător

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult