Disperată după voturi, Gabi Firea a cântat și ea o melodie la priveghiul lui Emi Pian

La o parte, că vine Regina Bucureștiului! Conștientă că și interlopii votează, Gabi Firea nu a ezitat și s-a dus și ea la priveghiul interlopului Emi Pian, unde s-a băgat în față printre alți maneliști și a cântat și ea ceva, de la ea din Moldova. Auto-intitulata Primărița României, Gabi i-a lăsat în lacrimi pe uriașii clanurilor, care au încins o horă, emoționați de valoarea interpretei.

Au fost unele incidente mai bizare, când bulibașa clanului Spoitorilor i-a băgat Gabrielei 500 de euro direct în chiloți. Bătrânul impertinent a fost aspru admonestat de ceilalți interlopi: ”Bă, boule, o jignești pe Duamna? Asta nu ia decât de la 500.000 în sus, ejnebun la cap?”, spun martorii.

Ca să fie auzită de mulțimea impresionantă de balauri, Gabi Firea a împrumutat sistemul audio de la concertele pe care le dă periodic primăria, sistem cu care i-a lăsat mască chiar și pe cei mai cunoscuți cântăreți de manele: ”Noi cântăm de o viață, dar Gabi e Prințesa Bahaosului! Când dă drumul la sonor pică geamurile în mahala, să moară familia mea”, explică succint Florin Salam.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
7 august 2020 15:14
Citește mai mult despre: Firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult