Disperați. Guvernul va folosi metoda Accidentul ca să aducă bani la buget

Dacă și după ce măresc taxele și aduc inflația la 90% nu reușesc să adune suficienți bani la buget pentru a plăti pensiile speciale, guvernanții intenționează să recurgă la măsuri disperare. Astfel, premierul Marian Ciucă și miniștii săi vor folosi metoda „Accidentul” pentru a obține mai mulți bani de la populație.

Schema de colectare va fi una clasică, Guvernul va suna oameni în vârstă, fără prea multe informații, și le va spune că o rudă apropiată a fost implicată într-un accident și dacă vin repede cu câteva mii de euro la trezorerie pot să facă acuzațiile să dispară. Nu de altceva dar au și ministerul de justiție și cel de internet și ăia pot să închidă ochii dacă ne înțelegem ca oamenii.

Cetățenii sunt atenționați să fie vigilenți: dacă primesc un telefon de la un număr necunoscut și ăla care le spune că a avut loc un accident pare un semi-analfabet care abia poate citi de pe foaie să înțeleagă că e vorba de o înșelăciune și la capătul celălalt al firului ar putea fi doar „generalul” Marian Ciucă, care încearcă să escrocheze oameni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

30 iunie 2022 15:01
Citește mai mult despre: ciuca inselaciune metoda accidentul taxe

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult