Disperaţi, hotelierii bulgari le oferă turiştilor români 300 de leva ca să se întoarcă acasă

Supăraţi că mii de români şi-au instalat taberele în hotelurile lor de lux, unde perturbă liniştea şi ordinea, bulgarii fac tot posibilul să-i trimită acasă! Astfel, Ministerul Turismului din ţara învecinată s-a declarat recent dispus să ofere fiecărui turist român 300 de leva, un castron cu midii şi un bilet de autocar spre casă, cu condiţia să nu se mai întoarcă.

“În hotelul meu e o tabără de câteva sute de români, ascultă manele toată noaptea, iar dimineaţa vin la micul dejun şi îşi umplu sacoşele”, spune Deceban Popov, hotelier din Nisipurile de Aur. “Ca să nu mai spun câte gunoaie lasă pe plajă. Ceilalţi turişti se simt ameninţaţi, le e frică că vin românii şi le scuipă coji de seminţe pe prosop. Poate, dacă le oferim 300 de leva, românii se vor întoarce pe litoralul lor, unde pot trăi după legile lor străvechi fără să deranjeze pe nimeni.”

Din păcate, măsura adoptată de hotelierii bulgari ar putea avea efectul advers. “E foarte frumos la bulgari”, spune un turist român. “Mergi la all inclusive, îţi pui burta la cale, iei şi la pachet, te îmbeţi ca porcul, îţi faci de cap pe plajă şi, mai nou, te şi întorci cu bani.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
22 iunie 2013 07:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult