Profund dezamăgiţi de prestaţia modestă a candidatului lor, liderii ACL încearcă din răsputeri să procure pentru următoarea dezbatere aşa-zisa kriptonită a lui Ponta: pe Băsescu. Vasile Blaga l-a rugat pe actualul preşedinte să lase deoparte ranchiuna şi să se prezinte costumat în Iohannis la următoarea întâlnire cu Ponta.

basescu_mascat_iohannis.jpg
Dând dovadă de o politeţe ieşită din comun, Blaga şi partenerii săi au redactat o scrisoare emoţionantă, încheind cu un elogios “Te rugăm noi, boss, numai tu poţi să-i dai mucu’ la fraier, să moară Jean!”.

Gestul liberalilor ar putea fi însă în zadar, spun analiştii politici, care pot jura că Traian Băsescu a participat aseară la dezbatere, dar costumat în Victor Ponta. “Ne-am dat seama după golăneală şi pentru că îi ieşea un ochi de sub masca de cauciuc!”, a comentat un specialist în oratorie şi retorică.Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, cu detalii exclusive despre pregătirile de vot din Teleorman sau de la ambasada României de la Paris, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 12.11.2014 15:49 Politic

National Cinematografic