Disperaţi să organizeze odată mitingul de susţinere, PSD eliberează mâine 100.000 de infractori

Aduşi la capătul răbdărilor de insistenţa protestatarilor din Bucureşti, liderii social-democraţi se grăbesc să organizeze contramanifestaţii ample! Surse din cadrul partidului spun că mâine, parlamentarii PSD vor vota o lege care prevede eliberarea a mai bine de 100.000 de infractori, „arhisuficienţi” pentru un miting de susţinere a Guvernului şi a lui Liviu Dragnea.

„Corporatiştilor le e uşor să se plimbe brambura prin oraş, fiindcă nu sunt în puşcărie 24 de ore din 24, ca oamenii normali”, a declarat Codrin Ştefănescu, cu capul lucind de furie. „De aceea nu am putut răspunde imediat acţiunilor de protest. dar imediat ce susţinătorii noştri vor putea umbla pe străzi, mulţimea va striga, în sfârşit, pentru PSD şi Liviu Dragnea!”

Eliberarea din închisoare va fi condiţionată de participarea periodică la mitinguri, a adăugat secretarul general al PSD. „Astfel, foştii deţinuţi vor putea dovedi că sunt infractori autentici şi nu nişte pămpălăi prinşi cu câte o găinărie, care, Doamne fereşte, îşi mai şi regretă fapta.”

Mai mulţi cămătari de rang înalt vor fi eliberaţi împreună cu caii lor, aşa încât prezenţa jandarmilor călare nu va mai fi necesară, a confirmat ministrul de Interne, Carmen Dan zisă Cârlig.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
27 noiembrie 2017 14:56
Citește mai mult despre: infractori miting PSD puscarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult