Diversitate! De anul acesta, la Universitatea Spiru Haret se vor putea înscrie și animale

Lider de piață în ce privește numărul de studenți, dar și timpul record în care aceștia încheie cei trei ani de studii, liderii Universității Spiru Haret își diversifică criteriile de admitere, dând posibilitatea și altor specii decât cea umană să obțină mult râvnita diplomă de licență. Astfel, din toamnă, toate animalele sunt invitate să-și depună dosarul la cunoscuta universitate.

„Condiția de a fi om să te înscrii este discriminatorie față de celelalte ființe de pe pământ care doresc să obțină licența în domeniul preferat. Trăim în 2015, nu în Evul Mediu, ce Dumnezeu. Așadar, din toamnă, invităm toate animalele să se înscrie la facultățile noastre. Să nu le fie teamă că nu vor intra, la noi nu este obligatoriu să fi făcut alte studii înainte, iar prezența la cursuri și examene este opțională. Practic, vii doar dacă te plictisești și chiar nu ai altceva mai bun de făcut”, a declarat Aurelian Bondrea, patronul instituției de învățământ.

Pentru a-și maximiza profiturile, universitatea va funcționa și ca grădină zoologică. „Cu atâtea animale umblând pe holurile facultăților, e și păcat să nu profităm să scoatem un ban în plus”, a mai adăugat Aurelian Bondrea.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
17 iulie 2015 13:07

Alte articole

Vezi mai mult