Unul dintre cele mai solide cupluri din România, cel format din fostul președinte Traian Băsescu și Elena Udrea, riscă să se destrame. Cel puțin asta lasă se se înțeleagă imaginile surprinse de paparazzi cu Elena Udrea în compania unui bărbat, altul decât Traian Băsescu.

udrea_noul_iubit.jpg ”După ce își va reveni din mahmureală și va vedea imaginile, Băsescu mai mult ca sigur va cere divorțul de Elena Udrea”, crede un apropiat al fostului președinte. ”Urmăriți-o cu atenție pe Elena Udrea în următoarele zile și dacă o s-o vedeți cu vânătăi pe față să știți că Băsescu a decis să scape de ea. Domul președinte tratează astfel de situații cu o mână fermă, vă asigur de asta.”

Sunt însă și persoane care spun că imaginile cu Elena Udrea sărutând un alt bărbat decât Traian Băsescu sunt trucate. ”Doamna Udrea nu s-ar combina niciodată cu un necunoscut care nu-i în stare să-i asigure funcții politice importante. Amărâtul ăla care aare în poze n-avea cum să ajungă în atenția doamnei Udrea”, spune o prietenă apropiată a Elenei Udrea.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 26.06.2015 19:27 Politic

National Cinematografic