DNA, șocată de prostia lui Dan Șova: ”A achiziționat parole de e-mail cu milioane de euro”

Procurorii DNA sunt derutați în cazul lui Dan Șova: nu știu dacă să îl acuze pentru fraudarea banului public sau pentru prostie. Asta după ce au descoperit că, în perioada în care a fost ministru, Dan Șova a achiziționat parole de e-mail pentru câteva milioane de euro.

”Da, este adevărat”, a recunoscut Șova în fața procurorilor. ”Aveam nevoie de parole sigure, atât pentru mine, cât și pentru angajații ministerului. N-am organizat licitație, pentru că am primit o ofertă de nerefuzat, aproximativ 7 milioane de euro pentru 174 de parole. Eu spun că am făcut o afacere bună.”

Șova se consideră nevinovat, insistând pe faptul că a făcut totul cât se poate de transparent. ”Am pus toate parolele pe site-ul ministerului, ca să poate fi verificate de oricine și să se convingă că sunt parole de calitate, care nu pot fi sparte de nimeni”, a spus Șova.

Toate aceste declarații halucinante îi fac pe procurorii DNA să încline spre varianta prostiei. Acest fapt nu schimbă însă cu nimic situația lui Șova. ”Cererea de arestare rămâne valabilă, pentru că prostia se plătește. Mai ales când e atât de multă, ca în cazul lui Dan Șova”, a clarificat un procuror DNA.

Scris de Calin
16 martie 2015 13:03

Alte articole

Vezi mai mult