DNA vine cu propria ofertă de Black Friday: 25% reducere la autodenunțuri

Cum finalul lunii noiembrie se apropie, mai toți comercianții și-au pregătit ofertele de Black Friday. Ca o noutate pentru acest an, DNA a hotărât să nu rămână indiferentă la această campanie, venind cu o oferta irezistibilă pentru corupți: aceștia ar putea primi un discount de până la 25% din pedeapsă, în cazul în care fac un autodenunț în perioada 23 – 29 noiembrie.

“Locurile sunt limitate la 50 de autodenunțuri, regula este primul venit, primul servit. Ei nu trebuie să se deplaseze la sediul central, pot face asta și on-line, fără niciun cost. În plus, oferim transportul mandatului de audere gratis, indiferent de valoarea prejudiciului”, a menționat Decebal Popescu, purtătorul de cuvânt DNA.

Inițiativa DNA a pus însă pe jar câteva instituții, oferta deosebit de tentantă făcându-i pe mulți directori sa-și aștearnă pe hârtie amintirile, mai ceva ca Ion Creangă. “De când DNA a anunțat oferta de Black Friday, mai mulți șefi stau peste program și tot scriu închiși în biouri. Nu știm despre ce este vorba, dar este atipic”, a menționat un angajat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 noiembrie 2015 13:04
Citește mai mult despre: Black Friday coruptie DNA oferta reduceri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult