America nu e singura beneficiară a generozităţii PSD-ului! Surse din presa internaţională spun că social-democraţii ar fi achitat recent 100.000 de dolari unei firme de lobby nord-coreene. Banii îi erau destinaţi însuşi liderului Kim Jong-un, care în schimbul lor trebuia să fie în continuare mai odios decât Liviu Dragnea.

kimjongsidragnea.jpg
Potrivit jurnaliştilor RISE Project, aceste tranzacţii dovedesc că atitudinea beligerantă a Coreei de Nord e doar parte a unui plan foarte complicat al PSD-ului. “Kim Jong-un păstrează o parte din bani şi foloseşte restul pentru rachete nucleare, scandal la ONU şi ca să-şi înfometeze propriul popor. Ulterior, Dragnea vine şi zice: ‘oi fi eu o secătură, dar nu sunt chiar Kim Jong-un’!”

“Nu ştiu nimic despre 100.000 de dolari, dar dacă i-aş avea, i-aş folosi ca să distrug civilizaţia! Muhaha”, a chiuit liderul nordcoreean, urcând în ceea ce pare a fi un Logan nou-nouţ.

Liviu Dragnea a negat acuzaţiile care i se aduc, comentând scurt: “Oi fi eu o secătură, dar nu sunt chiar Kim Jong-un!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 03.11.2017 15:51 Politic

National Cinematografic