Dodon, acuzat de trădare în Moldova după ce a purtat trening cu doar 2 dungi

Fostul președinte al Republicii Moldova este, de astăzi, în stare de arest fiind acuzat de prejudicii grave aduse „statului” de peste Prut. Cunoscut ca un „pro-rus” acesta este, legal, acuzat de „trădare de țară”, după ce a fost identificat pe stradă de mai mulți cetățeni purtând un trening cu doar două dungi.

Scăparea lui Dodon este una de neînțeles întrucât numeroase surse din zona politicii moldovenești susțin că aceste primea o stipendie generoasă din partea oligarhului Vlad Plahotniuc, de aproape 100 de euro pe lună, bani din care și-ar fi putut permite un trening chinezesc care să imite unul original, cu trei dungi. Se pare că, în condițiile în care nici Plahotniuc nu este de găsit întrucât e căutat de cretitori și serviciile secrete rusești pentru o datorie de aproape 200 de ruble, conducta cu bani a fost oprită.

Dodon va fi dus în arestul poliției și va fi eliberat doar dacă plătește o cauțiune enromă, de aproape 100 de euro. În caz contrar acesta riscă să-și petreacă următorii 10 ani în închisorile moldovenești, respectiv un apartament de două camere în Bălți, oraș despre care legendele spun că ar avea tramvai, la fel ca și Londra.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 mai 2022 16:59
Citește mai mult despre: dodon Moldova trening

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult