Unii n-au nevoie de ziduri ca să-şi alunge vecinii! Inspirat de măsurile anti-mexicani ale lui Donald Trump, preşedintele moldovean Igor Dodon pregăteşte şi el o barieră impenetrabilă împotriva românilor. Acesta a declarat recent, după o întrevedere cu Vladimir Putin, că intenţionează, printre altele, să populeze Prutul cu crocodili de dimensiuni considerabile.

dodon_crocodili_prut.jpg

Deşi i s-a atras atenţia că românii nu au niciun interes să vină în Moldova, pentru că e o ţară considerată nasoală, comunistul Dodon e hotărât să-şi ducă planul la îndeplinire. “Am semnat contractul cu o crescătorie din Zambia, iar primul TIR de crocodili a fost descărcat deja în zona vămii Albiţa. M-am săturat să-i văd pe români plimbându-se pe aici ca la ei acasă!”, a mormăit, în limba slavonă, liderul de la Chişinău.

Pentru că reptillele nu sunt adaptate la clima est-europeană, localnicii de pe ambele maluri ale Prutului au fost rugaţi să le facă crocodililor nişte hăinuţe, cu care să-i îmbrace până la primăvară.

Nemulţumiţi, mai mulţi săteni au protestat însă împotriva măsurilor lui Dodon. "În cultura populară, crocodilul e văzut ca aducător de ghinion şi, precum vulpea, dăunător pentru raţe şi găini", a explicat primarul unei comune de pe malul Prutului.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Thursday, 26.01.2017 13:10 Politic

National Cinematografic