Unii n-au nevoie de ziduri ca să-şi alunge vecinii! Inspirat de măsurile anti-mexicani ale lui Donald Trump, preşedintele moldovean Igor Dodon pregăteşte şi el o barieră impenetrabilă împotriva românilor. Acesta a declarat recent, după o întrevedere cu Vladimir Putin, că intenţionează, printre altele, să populeze Prutul cu crocodili de dimensiuni considerabile.

dodon_crocodili_prut.jpg

Deşi i s-a atras atenţia că românii nu au niciun interes să vină în Moldova, pentru că e o ţară considerată nasoală, comunistul Dodon e hotărât să-şi ducă planul la îndeplinire. “Am semnat contractul cu o crescătorie din Zambia, iar primul TIR de crocodili a fost descărcat deja în zona vămii Albiţa. M-am săturat să-i văd pe români plimbându-se pe aici ca la ei acasă!”, a mormăit, în limba slavonă, liderul de la Chişinău.

Pentru că reptillele nu sunt adaptate la clima est-europeană, localnicii de pe ambele maluri ale Prutului au fost rugaţi să le facă crocodililor nişte hăinuţe, cu care să-i îmbrace până la primăvară.

Nemulţumiţi, mai mulţi săteni au protestat însă împotriva măsurilor lui Dodon. "În cultura populară, crocodilul e văzut ca aducător de ghinion şi, precum vulpea, dăunător pentru raţe şi găini", a explicat primarul unei comune de pe malul Prutului.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile | Thursday, 26.01.2017 14:10 Politic

National Cinematografic