Ludovic Orban a devenit peste noapte model pentru noua generație. Recent, doi copii prinși că fumau pe ascuns în baia unei școli au negat imediat gestul, insistând că ei nu făceau altceva decât să se joace de-a prim-ministrul. 

tigara_aprinsa_fumat.jpg Se pare că nu este un caz izolat, pentru că mai multe statistici spun că zilnic avem sute de mii de copii care se joacă de-a prim-ministrul pe unde apucă. Ba chiar sunt și bărbați în toată firea care se joacă de-a premierul pe ascuns, pentru că încă locuiesc cu părinții sau, mai rău, cu nevasta.

Dar și alți politicieni sau chiar partide devin modele pentru tânăra generație. Un copil prins c-o sticlă de whisky a spus că se joacă de-a Băsescu, un altul care i-a furat mamei bani din poșetă a insistat că el se joacă de-a peseditul, în timp ce un copil care se ceartă singur în fața oglinzii spune că n-are nicio problemă, ci doar se joacă de-a useristul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 04.06.2020 10:59 Politic

National Cinematografic