Doi corporatişti, lună de miere exotică! Vor munci până la epuizare într-o multinaţională din Asia

Proaspăt căsătoriţi, doi corporatişti bucureşteni şi-au ales o destinaţie pentru luna de miere pe care puţini şi-o pot permite: o multinaţională din Tokyo, care activează în domeniul financiar-bancar. Timp de o lună, cei doi miri se vor relaxa muncind zilnic până la epuizare, făcând rapoarte şi grafice în Excel despre care încă nu ştiu absolut nimic.

„Este un vis devenit realitate”, spune Andreea Andreescu, proaspăta mireasă. „Mă aşteptam ca soţul meu să aleagă o multinaţională din România, maxim Bulgaria, dar asta cu Asia efectiv m-a dat pe spate. Mai ales că nu ştiu o boabă de japoneză, va fi cu adevărat ceva special, ceva la care alţi corporatişti doar visează.”

Deşi încă nu ştiu, pe cei doi corporatişti îi aşteaptă o surpriză imensă în Tokyo, cadou de la managerul lor: ei vor munci fără să primească vreun ban, iar de locuit vor locui într-o debara a clădirii de birouri în care îşi vor petrece luna de miere. „Din păcate, a trebuit să accept eu banii pentru munca lor, pentru că japonezii sunt mai ciudaţi, n-au acceptat ideea ca cineva să muncească pe nimic”, ne-a povestit managerul celor doi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 august 2013 03:08

Alte articole

Vezi mai mult