Doliu la PSD. Liviu Dragnea nu a supravieţuit unei intervenţii stomatologice de 9 ore

Politicianul român Liviu Dragnea a sucombat azi pe scaunul dentistului, după o intervenţie dificilă care a durat 9 ore, în urma complicaţiilor legate de anestezia generală. Şeful Camerei Deputaţilor ar fi cedat după a 47-a obturaţie de canal, care i-ar fi necrozat maxilarul superior.

„Trebuie să înțelegeți că a fost vorba de o intervenție extrem de complicată, poate unică în lume, în general nu sunt chemați și vidanjori la operațiile de acest gen. Numai detrartajul a durat patru ore. Dar era ceva maro între dinți și n-am putut să-l scoatem, nu știam ce e, a fost nevoie de o procedură foarte complexă. Din păcate, pacientul nu a supraviețuit, a trebuit să renunțăm la resuscitare în urmă cu o oră și să începem să facem actele necesare”, a declarat pr. dr. Adrian Solomonescu, șeful echipei de chirurgi maxilo-faciali care au efectuat operația.

Corpul lui Liviu Dragnea va fi amplasat câteva zile în mausoleul din Kiseleff, cel pregătit pentru Ion Iliescu, pentru ca apropiații, cunoștințele și rudele să-și ia rămas bun de la el. Acesta va fi înmormântat duminică, cu onoruri militare, întrucât în momentul decesului îndeplinea funcția de președinte al Camerei Deputaților, adică al treilea om în stat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 martie 2019 19:48
Citește mai mult despre: dinti Dragnea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult