Zi tristă nu doar pentru români, ci și pentru francezi sau italieni. Pentru că în fatidica zi de ieri, odată cu Vadim au murit atât Napoleon, cât și Cezar. Așa s-a ajuns la decretarea a trei zile de doliu național, în România, Franța și Italia. ”Vadim avea o problemă cu ungurii și evreii, nu cu sașii, deci nu e nimic anormal să-i cinstesc memoria”, a fost mesajul scurt al președintelui Klaus Iohannis.

vadim_cezar_napoleon copy.jpg ”Nu știam că Napoleon încă trăiește, dar vestea morții sale m-a întristat enorm”, a spus azi și președintele francez, François Hollande. ” Am fost totuși surprins că Napoleon era mai înalt și mai gras decât îl știam eu, dar asta nu schimbă cu nimic respectul pe care i-l port. Sunt sigur că aceleași sentimente le au și compatrioții mei, deci cele trei zile de doliu național mi se par absolut firești în aceste grele momente pentru națiunea franceză.”

Premierul italian Matteo Renzi deplânge, la rândul lui, dispariția prematură a lui Cezar. ”Încă mai avea mult de spus și de făcut pe această lume, e trist că nu-l mai avem printre noi. Merită însă tot respectul, atât al nostru, al italienilor, cât și al tuturor celorlalte popoare latine. Ave Cezar!”, a scris premierul italian pe Facebook.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 15.09.2015 13:43 Politic

National Cinematografic