Avem un familist la Casa Albă! Noul preşedinte ales Donald Trump a început deja să se bucure de prerogativele constituţionale. În weekend şi-a luat familia şi s-au dus cu toţii la Area 51, unde au admirat împreună zecile de extratereştri şi chiar au stat de vorbă cu câţiva.trump_area51.jpg

Un moment periculos a fost când Baron Trump, băiatul cel mic al preşedintelui, a zgândărit un extraterestru şi a luat o tentaculă peste cap, de la taică-su. Familia Trump a insistat să se facă şi o autopsie, dar pentru că nu exista niciun extraterestru disponibil, l-au autopsiat pe Cristoiu şi Melania a leşinat, declarând că “n-am văzut în viaţa mea ceva mai dezgustător”.

În timpul vizitei familia prezidenţială a fost invitată la bordul unui OZN capturat de CIA, cu care au făcut o plimbare şi au capturat un om de pe stradă: “M-au lăsat să-i bag eu sonda în anus, a fost genial!”, a declarat încântat noul preşedinte Donald Trump.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 15.11.2016 17:35 Politic

National Cinematografic