Donald Trump şi-a dus copiii în weekend în Area 51, să vadă extratereştrii

Avem un familist la Casa Albă! Noul preşedinte ales Donald Trump a început deja să se bucure de prerogativele constituţionale. În weekend şi-a luat familia şi s-au dus cu toţii la Area 51, unde au admirat împreună zecile de extratereştri şi chiar au stat de vorbă cu câţiva.

Un moment periculos a fost când Baron Trump, băiatul cel mic al preşedintelui, a zgândărit un extraterestru şi a luat o tentaculă peste cap, de la taică-su. Familia Trump a insistat să se facă şi o autopsie, dar pentru că nu exista niciun extraterestru disponibil, l-au autopsiat pe Cristoiu şi Melania a leşinat, declarând că “n-am văzut în viaţa mea ceva mai dezgustător”.

În timpul vizitei familia prezidenţială a fost invitată la bordul unui OZN capturat de CIA, cu care au făcut o plimbare şi au capturat un om de pe stradă: “M-au lăsat să-i bag eu sonda în anus, a fost genial!”, a declarat încântat noul preşedinte Donald Trump.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
15 noiembrie 2016 18:11

Alte articole

Vezi mai mult