Donald Trump şi Kim Jong-Un, daţi afară din World of Tanks fiindcă se ameninţau şi se înjurau

Cei doi lideri politici aveau, fiecare, conturi în joc de mai bine de trei ani de zile și intrau aproape zilnic. Cu toate acestea niciunul dintre ei nu era cotat prea bine pentru că, în loc să se concentreze pe misiune, aceștia se înjurau reciproc și îi deranjau pe ceilalți jucători.

„Donald Trump a fost banat prima dată trei zile, apoi o lună și, în cele din urmă, dat afară la fel ca și omologul său, Kim Jong-un. Chat-ul era plin de mesaje „yo Trump, stupid face” și „Kim and get me motahafaka”. În timpul misiunilor, Kim Jong-Un mergea mereu după tancul lui Trump și-l împușca în spate iar Trump nu asculta de niciun coechipier și doar ataca pe toată lumea la întâmplare, că avea cel mai mare tanc din joc, îl cumpărase cu puncte premium”, a spus un moderator al jocului.

Cei doi au mai fost prinși și pe serverele de Starcraft, unde jucau cu cheaturi, dar și pe CS Go, unde foloseau sistemul audio ca să se laude cât de buni sunt și să se înjure cu ceilalți participanți. Președintele american a declarat că nu a fost dat afară de pe serverul US de la Word of Tanks ci că toate acestea sunt niște invenții ale CNN. „Sunt, în continuare cel mai bun jucător pe server și am și cea mai mare țeavă la tun”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

10 august 2017 14:08
Citește mai mult despre: Coreea de Nord Kim Jong Un SUA trump world of tanks

Alte articole

Vezi mai mult