Preşedintele Consiliului European ne învaţă ce înseamnă să iubeşti, dar mai ales să ierţi! În cadrul discursului pe care l-a susţinut ieri la Ateneu, Donald Tusk a mărturisit că primul portofel pe care l-a avut vreodată i-a fost furat, pe străzile Gdanskului, chiar de un cetăţean român.

tusk.jpg
"Aveam portofelul ăla de vreo 30 de ani. Trainic, piele ţeapănă, de crocodil. Şi-a făcut treaba cu brio şi nu-l voi uita niciodată!", a povestit Tusk, cu lacrimi în ochi.

"În '97 mi-a fost şutit din buzunar de un domn care s-a dovedit a fi, n-o să vă vină să credeţi, român. Ţin minte şi acum - eram într-un tramvai Newag."

Donald Tusk a adăugat că legătura sa cu România nu e una materială, ci una mai degrabă simbolică, pentru că portofelul era deja destul de răpciugos, iar înăuntru nu avea decât câţiva zloţi şi un bilet la Sztywny Pal Azji.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 11.01.2019 12:56 Politic

National Cinematografic