Dopaj în politică! Mai mulţi aleşi au folosit laxative, ca să mănânce mai des căcat

Scandal monstru în politica românească! Zeci de politicieni au trişat masiv în ultimele luni, folosind pe ascuns laxative ca să mănânce căcat mult mai des decât adversarii lor. Ca să nu fie descoperiţi, majoritatea politicienilor şi-au pus rudele să le cumpere laxativele, în timp ce restul le luau direct de pe piaţa neagră.

„E vorba de politicieni de prim rang”, spune şeful de la anti-dopaj. „În principiu, toţi cei pe care i-aţi văzut mai des la televizor în ultimele luni au apelat la dopaj, pentru a mânca mai mult căcat decât de obicei. Băsescu, Ponta, Antonescu, Udrea, Oprescu sunt doar câteva nume de politicieni care au mâncat mai mult căcat decât o poate face un politician în condiţii normale.”

Şi cum anul acesta avem alegeri atât pentru Parlamentul European, cât şi pentru Cotroceni, riscul unei escaladări a situaţiei este extrem de mare, avertizează şeful de la anti-dopaj. „Vin perioade în care politicienii vor trebui să mănânce extrem de mult căcat, ca să obţină voturi, e greu de crezut că nu se vor dopa din nou cu laxative”, crede acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 februarie 2014 10:02

Alte articole

Vezi mai mult