Dosar finalizat în timp record de Parchetul Militar: „Putin e nevinovat”

Parchetul Militar chiar s-a pus pe treabă în cazul dosarului deschis în privința dictatorului Vladimir Putin. Acuzat de crime împotriva umanității, genocid, invazie de țări străine, război și multe altele, Vladimir a fost găsit foarte rapid nevinovat și dosarul i-a fost încheiat cu un NUP puternic, să se învețe minte.

Parchetul Militar din România este recunoscut pentru eficiența sa în astfel de cauze, fiind unul din puținele parchete care într-o lungă carieră de peste trei decenii n-a găsit niciun vinovat pentru nimic. Procurorii militari au lucrat zi și noapte să mențină această rată de iertare care stârnește invidia întregii lumi.

După finalizarea dosarului, șeful Parchetului a anunțat că imediat deschide din nou dosarul lui Ion Iliescu, pe ăla al Revoluției, pe ăla al mineriadei și ce mai preferă pulimea analfabetă ca să aibă ceva de discutat. „Dacă e nevoie băgăm și ceva cu Victor Atanasie Stănculescu”, a spus șeful instituției în timp ce mai elibera trei soldați beți care au omorât cu mașinile armatei orfani pe trecerea de pietoni.

„Am avut tot timpul încredere în obiectivitatea Justiției din România și în performanțele acestui parchet care a iertat pe toți militarii care au călcat cu tancul pe stradă cetățenii care veniseră să protesteze împotriva dictaturii. În semn de respect pentru voi, ca țară, promit că nu vă lansez 100.000 de rachete în cap anul acesta și, oricum, mai am de nivelat Ucraina”, a declarat Vladimir Putin care a sărbători victoria aruncând doi ziariști proaspeți pe geam.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 iulie 2022 16:29
Citește mai mult despre: parchetul militar Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult