Procurorii militari au arătat în rechizitoriul Dosarului Mineriadei că inculpatul Adrian Sârbu, consilier al lui Petre Roman în 1990, a gândit un atac terorist asupra manifestanţilor din Piaţa Universităţii şi a cerut ministrului Apărării să-i pună la dispoziţie 20 de kilograme de trotil pentru a-i arunca în aer pe protestatari, dar fostul boss de la ProTV neagă vehement această versiune.
 
adrian_sarbu_napalm.jpg ”Asta-i o tâmpenie, probabil procurorii militari erau beți când au scris așa ceva”, acuză Adrian Sârbu. ”Pentru nici o clipă nu m-am gândit să-i arunc pe protestatarii din Piața Victoriei în aer cu trotil. Cu trotil dau săracii, nu cineva de valoarea mea. Eu am cerut napalm, nu trotil, bă săracilor! Napalm, ca americanii, că mie îmi place cultura occidentală.”
 
Adrian Sârbu spune că este dispus inclusiv să jure pe cel mai de preț obiect din viața lui, caseta cu ”Singur acasă”, că varianta lui este cea corectă, nu cea a procurorilor. ”Jur pe Macaulay Culkin și toată familia lui, pe Joe Pesci și celălalt hoț, că n-am cerut trotil de la armată în ‘90”, a spus, aproape în lacrimi, Adrian Sârbu.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 16.06.2017 16:27 Politic

National Cinematografic