Degeaba îl căutaţi pe Ghiţă pe Valea Prahovei, prin Ardeal sau, şi mai rău, oriunde în Moldova - a fugit din ţară încă de anul trecut! O spun chiar experţii care au analizat ultima înregistrare difuzată de RTV.

ghita_cu_autostrada_in_spate.jpg Potrivit acestora, dacă dai burtierele la o parte, în spatele lui Sebastian Ghiţă se vede clar, prin geam, o autostradă, semn clar că mogulul ar putea fi oriunde, dar nu în România.

“Nu e orice autostradă, e una cu asfalt adevărat, pe care circulă atât maşini mici, cât şi TIR-uri, fără să se împiedice din 5 în 5 metri într-o groapă”, a comentat Decebal Popescu, specialist în înregistrări video cu minciuni. “Probabil e în Germania sau Olanda, altfel nu-mi explic netezimea carosabilului şi viteza incredibilă a vehiculelor.”

“Sigur, Ghiţă ar putea fi şi în Dubai, în Turcia... Sau chiar în Bulgaria, şi acolo există autostrăzi”, a adăugat un alt expert, excluzând, în acelaşi timp, Groenlanda şi Burkina Faso de pe lista ţărilor unde s-ar putea ascunde patronul Asesoft.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Thursday, 05.01.2017 10:00 Politic

National Cinematografic