Dovada că Ghiţă e fugit din ţară! În ultima lui înregistrare, pe geam se vede o autostradă

Degeaba îl căutaţi pe Ghiţă pe Valea Prahovei, prin Ardeal sau, şi mai rău, oriunde în Moldova – a fugit din ţară încă de anul trecut! O spun chiar experţii care au analizat ultima înregistrare difuzată de RTV.

Potrivit acestora, dacă dai burtierele la o parte, în spatele lui Sebastian Ghiţă se vede clar, prin geam, o autostradă, semn clar că mogulul ar putea fi oriunde, dar nu în România.

“Nu e orice autostradă, e una cu asfalt adevărat, pe care circulă atât maşini mici, cât şi TIR-uri, fără să se împiedice din 5 în 5 metri într-o groapă”, a comentat Decebal Popescu, specialist în înregistrări video cu minciuni. “Probabil e în Germania sau Olanda, altfel nu-mi explic netezimea carosabilului şi viteza incredibilă a vehiculelor.”

“Sigur, Ghiţă ar putea fi şi în Dubai, în Turcia… Sau chiar în Bulgaria, şi acolo există autostrăzi”, a adăugat un alt expert, excluzând, în acelaşi timp, Groenlanda şi Burkina Faso de pe lista ţărilor unde s-ar putea ascunde patronul Asesoft.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
5 ianuarie 2017 11:01

Alte articole

Vezi mai mult