După ani de anchete și investigații de presă laborioase, un jurnalist isteț a descoperit dintr-o singură mișcare adevărul în privința presupuselor închisori CIA din România. Acesta l-a întrebat pe premierul Victor Ponta, iar răspunsul a fost „Nu!”.

ponta cu lighean.jpg

„Aceasta este, fără tăgadă, cea mai importantă dovadă pe care o avem în acest sens. Este un gest reflex, nu cred că o face conștient, la orice întrebare răspunde cu o minciună”, a declarat ziaristul care a realizat ancheta. mai mult, acesta spune că, dacă România nu ar fi avut închisori CIA, Ponta s-ar fi lăudat de mult cu ele. „E ca și creșterea economică, ea nu există în realitate, dar Victor Ponta tot spune că dai de ea pe toate drumurile”

Chiar dacă informația a fost făcută public, se pare că nu va urma vreo anchetă în acest sens. „singura modalitate de a descoperi unde se află aceste închisori este să băgăm un corupt acolo. Apoi ne vom lua după grămada de parlamentari și o găsim imediat”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Saturday, 13.12.2014 11:44 Politic

National Cinematografic