Dovada supremă! Ca să arate că nu e rasist, Ilie Năstase şi-a scos svasticile de pe uniforma de general

Sătul să fie acuzat de întreaga Europă că e un troglodit retrograd şi rasist, Ilie Năstase face o concesie enormă! În această dimineaţă, acesta a descusut toate svasticile de pe uniforma de general cu care se prezintă, de ani de zile, la meciuri.

Astfel, fostul tenismen speră să le dovedească atât fanilor, cât şi detractorilor săi că e un adevărat stâlp al liberalismului şi nu un om al cavernelor, depăşit de vremuri. “În contextul actual, îmi dau seama că a purta ostentativ o grămadă de svastici ar putea fi considerat un faux-pas în anumite cercuri. Le dau jos de pe uniforma mea de Obergruppenführer, iar sigla SS şi capul de mort de pe caschetă le voi purta doar vinerea, când e permisă o ţinută mai ‘casual’”, a declarat Năstase.

În încheiere, tenismenul şi-a sfătuit prietenii din Ku Klux Klan să renunţe şi ei la ciucurii din vârful coifurilor ţuguiate, ca să arate, o dată pentru totdeauna, că nu au nimic împotriva negrilor. “Ba chiar avem un prieten negru, dacă Dan Negru se pune la socoteală”, a glumit Năstase, dând foc unei cruci în curtea unei familii de origine mixtă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
24 aprilie 2017 14:44
Citește mai mult despre: ilie nastase rasism svastica tenis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult