Dracula de Teleorman? Un român locuieşte într-un castel şi noaptea îi pune pe alţii să dea ordonanţe

Trăieşte într-un castel, are legături puternice cu morţii şi lucrează mai mult noaptea. Nu iese ziua, că e speriat de procurori şi fuge când îi arăţi codul penal. La alegeri face magie neagră şi cumva morţii votează cu partidul pe care îl conduce. Sunt doar câteva din trăsăturile unui român care locuieşte într-un imens castel în Teleorman şi e bănuit de toată lumea că ar fi Dracula.

“Noaptea, acest vampir sugaci de resurse îi ordonă sclavului său, premierul Grindeanu, un fel de Igor din partidul lui, să dea Ordonanţe de Urgenţă, prin care i se îngreunează capturarea, sau se prevede că dacă e prins să fie eliberat şi sub nicio formă să nu i se confişte castelul şi restul averii”, explică Decebal van Helsing, vânător de vampiri. Acesta spune că ar fi vorba de un vampir de tip nou, care nu suge sânge, ci doar fură din banii statului.

Dacă nu reuşeşte cu sclavul Grindeanu, creatura întunericului mai are o cale prin care poate face rău: hoardele de zombi de partid din Parlament, care îi îndeplinesc ordinele. O altă armă puternică a vampirului este respiraţia sa fetidă, care nu vine de la sângele supt, ci de la căcatul mâncat pe la televiziunile lui de sclavi, precum RTV sau Antena3.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut
10 martie 2017 13:03

Alte articole

Vezi mai mult